Αλεξίπτωτο πλαγιάς

Πώς μπορώ να μάθω να πετάω;
Σχολές βασικής εκπαίδευσης λειτουργούν 2 φορές το χρόνο (άνοιξη και φθινόπωρο).

Έχουν διάρκεια περίπου 7 εβδομάδων και είναι στελεχωμένες από καταξιωμένους εκπαιδευτές με πολυετή πείρα στις εκπαιδεύσεις.
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ελέγχονται και ανανεώνονται συχνά.
Η εκπαίδευση δεν απαιτεί από τους μαθητές καμία ιδιαίτερη φυσική κατάσταση ή ικανότητα.
Επιτρέπει σε όλους να ασχοληθούν ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματικού βάρους. Περιορισμός υπάρχει μόνο για άτομα κάτω των 17 ετών, όπου επιτρέπεται μόνο με τη γραπτή συγκατάθεση των γονέων
Πόσο ασφαλές είναι:
Όπως και σε άλλες παρόμοιες δραστηριότητες ο βαθμός επικινδυνότητας καθορίζεται από τον ανθρώπινο παράγοντα. Αν τηρηθούν όλοι οι βασικοί κανόνες λειτουργίας του, το αλεξίπτωτο πλαγιάς μπορεί να συγκριθεί σε επικινδυνότητα με ένα απλό ποδήλατο.
Η ολοκληρωμένη βασική εκπαίδευση ακολουθούμενη από συσσώρευση γνώσης και εμπειρίας ο καλός εξοπλισμός και η ορθή εκτίμηση των καιρικών συνθηκών, είναι ο συνδυασμός των βασικών συστατικών που εξαλείφει τον κίνδυνο από το άθλημά μας, ώστε να μην αφήνουμε τίποτα στον παράγοντα τύχη και να μπορούμε να απολαμβάνουμε το hobby μας με τη μέγιστη ασφάλεια.

Που θα σας βρω;
Η έδρα του ΣΑΜ βρίσκεται στην Α. Τούμπα στην οδό Β. Αδαμίδη 14 (κοντά στο γήπεδο ΠΑΟΚ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας επισκεφτούν κάθε Τέταρτη από τις 19:00 έως 22:00 για να τους πληροφορήσουμε.
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο τηλέφωνο του συλλόγου 6943888244.

Comments are closed.