Σεμινάριο από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης

Την Κυριακή στις 19/2/17 και ώρα 17:00
θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά σε διάστημα μικρότερο των 16 μηνών, σεμινάριο από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης που θα αφορά Α βοήθειες σε άτομο που έχει υποστεί διάστρεμμα, εξάρθρωση, κάταγμα, δάγκωμα φιδιού, αλλεργικό σοκ από σφήκα και επιπλέον, εκτίμηση και αντιμετώπιση πολυτραυματία, καθώς επίσης και εκπαίδευση στη ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή.
Το σεμινάριο θα είναι 4ωρο και θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του ΣΑΜ Βασιλείου Αδαμίδου 14 Τούμπα, δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
http://www.oalth.gr/contact/

Εισηγητές σεμιναρίου :
Κοτσαμπασίδης Θανάσης : Εκπαιδευτής Α΄ βοηθειών
Πορτσέλης Στέφανος : Διασώστης – Εκπαιδευτής Α΄ βοηθειών
Εφραιμίδης Κώστας : Εκπαιδευτής Α΄ βοηθειών

Το ΔΣ του ΣΑΜ επέλεξε το σεμινάριο αυτή τη φορά να γίνει Κυριακή απόγευμα προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν και άτομα τα οποία διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο έχει οριστεί στο συμβολικό ποσό των 5€ για όλους.
Τα λεφτά που θα μαζευτούν από τις συμμετοχές θα γίνουν ιώδιο, γάζες, επίδεσμοι κτλ. προκειμένου με αυτό τον τρόπο να προσφέρουμε και εμείς το ελάχιστο, στην αδιάκοπη και ανιδιοτελή προσφορά αυτών των ανθρώπων που ονομάζεται ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ!!!.

Επειδή στο τέλος θα δοθεί από την ΕΕΕΔ πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου Α βοηθειών, όσοι θέλετε να συμμετέχετε στο σεμινάριο πρέπει να δηλώστε το όνομά σας μέχρι τις 16-2-17 στο ακόλουθο μέιλ :
flysamgr@gmail.com
η τηλεφωνικά στο 6946755802phoca_thumb_l_01

Comments are closed.